(VIDEO) Zamalo zaplakao: Putin sam šetao ulicama rodnog grada!

Izvor: Press, 10.Avg.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Zamalo zaplakao: Putin sam šetao ulicama rodnog grada!

Putin je u bivšu prestonicu carske Rusije stigao kako bi prisustvovao sahrani svog trenera džudoa, Anatolija Rahlina, za kojeg je bio mnogo vezan i čija ga je smrt izuzetno potresla.
Rahlin je umro od duge i teške bolesti, a Putin ga je bukvalno posmatrao kao svog drugog oca.
Čim se Vladimir oprostio od Rahlinovog kovčega pri[ao je obeybe]enju koje je sa njim iya[lo napolje, ali im Putin nije doyvolio da [etaju sa njim ve' je oti[ao i sam šetao ulicama Sankt Petersburga.
Videlo se da je pred ljudima jedva uspeo da zadrži suze, te je verovatno hteo da se u miru isplače.

 



 


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ko je bio Anatolij Rahlin: Putinov učitelj džudoa kog je ruski predsednik smatrao drugim ocem

Izvor: Blic, 10.Avg.2013

Vladimir Putin, predsednik Rusije, oprostio se u Sankt Peterburgu po poslednji put od Anatolija Rahlina, njegovog učitelja džudoa i počasnog selektora ruske reprezentacije u ovom sportu, koji je posle duge i teške bolesti umro u petak u 75 godini. Ruski predsednik je trenera Rahlina smatrao svojim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.