(VIDEO) Snimak na kom mala Marija pleše za novac dospeo u javnost!

Izvor: Press, 21.Okt.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Snimak na kom mala Marija pleše za novac dospeo u javnost!

Snimak ovakvog načina prošnje pronađen je prilikom racije romskog naselja, a kako kaže Kostas Janopulos, direktor prihvatilišta u kojem je devojčica zbrinuta, mala Marija "igra kao mečka".
"Na snimku se vidi kako igra i vrti se u krug kao mali trenirani medved. Verujem da su zarađivali novac eksploatacijom ovog deteta", izjavio je Janopulos.
Hristos Salis (39) i Elefteria Dimopolou (40) koji su optuženi za otmicu devojčice i koji se trenutno nalaze u zatvoru, ne menjaju svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izjavu da su malu Mariju prihvatili od majke koja nije želela da zadrži dete i naglašavaju kako su oni Mariji pružili sve.
Snimak male Marije kako igra jednoj lokalnoj televiziji dala je ćerka Elefterie Dimopolou (18) koja je rekla da je u pitanju potpuno nevin snimak, jer mala Marija voli da igra, kao i da se na datom snimku našla samo zato što je slučajno ušetala u kadar.
"Nema govora o tome da smo na njoj zarađivali. To je laž", rekla je ona i dodala da su devojčicu primili u svoju porodicu kada ju je biološka majka odbacila.
Ova porodica kao Marijinu biološku majku navodi izvesnu Bugarku, beračicu pamuka, koja je svoje dete ostavila kada je imalo dve godine.
"Ta žena nam je rekla - nosite ovo dete, ako nećete vi, daću ga nekom drugom. Ona ga je samo ostavila i više se nije vratila. Mi smo je podigli i voleli smo je", izjavila je Panagiota.
Ipak, direktor prihvatilišta Janopulos kaže da je sada već izvesno da je devojčica bila žrtva trgovine ljudima, kao i da je živela u lošim uslovima i stalno bila prljava.
Srećom, sada je na sigurnom. Mala Marija juče je otpuštena iz bolnice gde je njen uzrast utvđen na osnovu zuba.
Sudbina "plavog anđela", kako su je prozvali, pobudila je pažnju ne samo Grčke, već čitavog sveta.
Pogledajte snimak na kom mala Marija pleše:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.