VIDEO: Putin i Tramp se pozdravili samitu u Vijetnamu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Putin i Tramp se pozdravili samitu u Vijetnamu

Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp pozdravili su se na marginama samita APEK u vijetnamskom Da Nangu.

Šefovi država su na ceremoniji fotografisanja stajali jedan pored drugog. Tramp je prišao Putinu, koji je tamo već stajao. Dva lidera su se pozdravila, nekoliko sekundi su se osmehivali i rukovali.

Nakon završetka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ceremonije fotografisanja, lideri dveju država su otišli na prijem.

Ruski predsednik je u petak ujutru stigao u Vijetnam. Putin je već održao sastanak sa predsednikom Filipina.

WATCH: Pres. Trump & Pres. Putin greet each other during "class photo" for world leaders at APEC summit in Vietnam. https://t.co/dHCniDw0ni

Za sada nije dogovoren odvojeni sastanak lidera Rusije i SAD.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kasnije je izjavio da su se dvojica lidera samo pozdravili na ceremoniji fotografisanja i da nisu razgovarali na marginama samita.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Putin i Tramp se rukovali, sastanka nije bilo

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2017

Predsednici Rusije Vladimir Putin i Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pozdravili su se danas na marginama Azijsko pacfičkog ekonomskog samita (APEK) u vijetnamskom gradu Da Nangu, ali njihov razgovor nije predviđen, potvrđeno je i sa ruske i sa američke strane...Izvor: N1..Šefovi država...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.