VIDEO: Kad Tramp zaigra s mačem u ruci

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kad Tramp zaigra s mačem u ruci

Kralj Salman od Saudijske Arabije upriličio je toplu dobrodošlicu američkom predsedniku Donaldu Trampu, koji je vidno raspoložen zaigrao tradicionalni ples sa mčevima.

Kako prenosi Rojters, Tramp se pridružio muškarcima obučenim u cermonijalne haljine, koji su imali mačeve i pevali.

Vidno raspoložen, Tramp se osmehivao, njihao, pa čak i zaigrao s amačem u rukama sa njima.

Tramp je juče doputovao u Saudijsku Arabiju, njegovo prvo putovanje u inostranstvu otkako je stupio na dužnost predsednika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Trump u Rijadu zaplesao sa mačem u ruci

Izvor: SandzakPress.net, 21.Maj.2017

Predsjednik SAD-a bio je vidno raspoložen kada je zaplesao sa domaćinima susreta držeći tradicionalni mač u rukama. Kralj Salman bin Abdulaziz od Saudijske Arabije upriličio je toplu dobrodošlicu američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, koji je vidno raspoložen zaigrao tradicionalni ples sa mačevima. Kako...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.