Tramp sa Arapima zaigrao tradicionalni ples sa mačem (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Maj.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp sa Arapima zaigrao tradicionalni ples sa mačem (FOTO) (VIDEO)

Kralj Salman od Saudijske Arabije upriličio je toplu dobrodošlicu američkom predsedniku Donaldu Trampu, koji je vidno raspoložen zaigrao tradicionalni ples sa mačevima.

Tramp se pridružio muškarcima obučenim u cermonijalne haljine, koji su imali mačeve i pevali.

Vidno raspoložen, osmehivao se, njihao, pa čak i zaigrao sa mačem u rukama sa njima.

Tramp je juče doputovao u Saudijsku Arabiju, njegovo prvo putovanje u inostranstvu otkako je stupio na dužnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << predsednika.

Pogledajte od 2:26 igračko umeće američkog predsednika.



(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kad Tramp zaigra s mačem u ruci

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2017

Kralj Salman od Saudijske Arabije upriličio je toplu dobrodošlicu američkom predsedniku Donaldu Trampu, koji je vidno raspoložen zaigrao tradicionalni ples sa mčevima...Kako prenosi Rojters, Tramp se pridružio muškarcima obučenim u cermonijalne haljine, koji su imali mačeve i pevali...Vidno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.