VENECUELA I DALjE U MRAKU: Sukobi policije i vojske sa opozicionim deomonstrantima;Nad Venecuelom izvršen teroristički akt? (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2019, 03:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENECUELA I DALjE U MRAKU: Sukobi policije i vojske sa opozicionim deomonstrantima;Nad Venecuelom izvršen teroristički akt? (FOTO)

Venecuela će podneti žalbu visokoj komesarki Ujedinjenih nacija za ljudska prava Mišel Bašele, zbog "sabotaže" na elektromreži, za koju vlasti te zemlje okrivljuju "američki imperijalizam" Opozicioni aktivisti i pripadnici policije i vojske sukobili su se danas u Karakasu, neposredno pred početak skupa protiv predsednika Nikolasa Madura, koji se održava u vreme kada je veći deo Venecuele već treći dan bez struje.Više desetina učesnika demonstracija, koje organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opozicija, pokušalo je da prošeta avenijom u Karakasu, ali ih je policija pomerila na trotoar, posle čega su oni počeli da viču na policajce i gurali njihove štitove.Jedna žena poprskana je biber sprejom, javila je lokalna televizija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.