Užas na klinici! Pacijenti palili dušeke, 17 mrtvih

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na klinici! Pacijenti palili dušeke, 17 mrtvih

Najmanje 17 osoba je smrtno stradalo, dok je 12 osoba povređeno u požaru koji je izbio na klinici za rehabilitaciju narkomana u Gvajakilu, drugom najvežem gradu u Ekvadoru, saopštile su danas lokalne vlasti.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Požar je izbio u petak, kada su pacijenti zapalili dušeke u pokušaju da pobegnu sa klinike, koja nije imala potrebne dozvole za rad, saopštila je Tanja Varela, načelnica policije u siromašnoj gradskoj četvrti u kojoj se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dogodio incident, prenosi Rojters.

Požar u "Eskejp rumu", poginulo pet devojčica!

Ovakvi improvizovani centri za lečenje su česti u ovoj andskoj zemlji, napominje britanska agencija.

"Žalimo zbog gubitka 17 ljudskih života u ovoj tragediji i nemara vlasnika klinike", saopštila je Vatrogasna služba Gvajakila.

Policija namerava da uhapsi vlasnike i upravnike klinike, navodi Rojters.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avganistan: Petoro mrtvih u napadu na policijsku stanicu

Izvor: B92, 12.Jan.2019

Najmanje pet osoba od kojih jedno dete stradalo je u napadu na policijsku stanicu na istoku Avganistana, saopštile su lokalne vlasti...Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad dvojice naoružanih muškaraca koji su ubijeni u razmeni vatre s policijom u Heratu...Vlasti pretpostavljaju da su u pitanju...

Nastavak na B92...

PACIJENTI ZAPALILI DUŠEKE U ŽELJI DA POBEGNU U požaru koji je izbio na klinici za rehabilitaciju zavisnika u Ekvadoru poginulo 17, a povređeno 12 osoba

Izvor: Blic, 13.Jan.2019, 01:15

Najmanje 17 osoba je smrtno stradalo, dok je 12 osoba povređeno u požaru koji je izbio na klinici za rehabilitaciju narkomana u Gvajakilu, drugom najvećem gradu u Ekvadoru, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.