Užas: Otac ubio četvore dece, pa presudio sebi

Izvor: BKTV News, 12.Jun.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas: Otac ubio četvore dece, pa presudio sebi

Jeziv zločin.

Geri Vejn Lindzi (35) ubio je četvoro dece starosti od jedne do 11 godina, koje je prethodno držao kao taoce, nakon čega je presudio sebi.

Policija je tela zatekla u kući u Orlandu na Floridi. U akciji je ranjen i jedna policijac.

Policija koja je došla na lice mesta, nakon dojave da se muškarac zaključao u kući s decom, pokušala je da mu dostavi telefon, ali je u tom trenutku videla da kako napadač ubija jedno dete.

Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su ušli u kuću u pokušaju da spasu ostale, ali prekasno. Zatekli su četiri mrtva deteta starosti od jedne do 11 godina, kao i Lindzijevo telo.

Velika porodična tragedija: Udavila se ćerka legendarnog sportiste

Kako prenose lokalni mediji, dvoje dece je bilo Lindzijevo, a dvoje od njegove devojke, sa kojom se posvađao i fizički obračunao, nakon čega policija i pozvana na lice mesta.

Policija je saopštila da je Lindzi imao debeo dosije i da je bio optuživan zbog krađe, napada i posedovanja vatrenog oružja.

Šef policije u Orlandu Džon Mina izjavio je da je ranjeni policajac prevezen u bolnicu, gde je, usled zadobijenih težih rana, podvrgnut operaciji, te da se očekuje da će preživeti.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.