Uz pomoć lažnih dokumenata otvorila firme da bi lakše prodavala drogu: Ovo je lepa Banjalučanka koja je uhapšena u Australiji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz pomoć lažnih dokumenata otvorila firme da bi lakše prodavala drogu: Ovo je lepa Banjalučanka koja je uhapšena u Australiji (FOTO)

Aleksia Vračar (24), poreklom iz Banje Luke, uhapšena je u Sidneju u Australiji zbog umešanosti u krijumčarenje narkotika Aleksia Vračar (24), poreklom iz Banje Luke, uhapšena je u Sidneju u Australiji zbog umešanosti u krijumčarenje narkotika, prenose australijski mediji. Banjalučanka je, kako prenose strane agencije, bila deo organizacije koja je krijumčarila bočice s čilijem, a u kojima je bila sakrivena droga. Istražitelji su u četvrtak u njenom stanu zaplenili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oružje, 650.000 australijskih dolara, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu i lažna dokumenta, piše australski '''News''. Uz Banjalučanku su optužena još četvorica muškaraca, a ona je pomoću lažnih dokumenata otvorila četiri firme za uvoz, da bi se olakšao promet droge.Vračar je optužena za više tačaka i odbijena joj je kaucija. Ona će se na lokalnom sudu u Paramatiju pojaviti 30. januara.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.