Uskoro jeftinije grejanje u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro jeftinije grejanje u Novom Sadu

Na inicijativu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na predstojećoj sednici Skupštine Grada Novog Sada biće predloženo smanjenje prodajnih cena proizvodnje i isporuke toplote za grejanje i za toplu potrošnu vodu za stambene i poslovne potrošače.

Predlogom Odluke o izmenama Programa poslovanja JKP ''Novosadska toplana'' predviđeno je da cena grejanja za potrošače u stambenim jedinicama i poslovnim objektima bude niža za 5,77 odsto, a za toplu potrošnu vodu 6,15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odsto.

"Smanjenje cene grejanja i tople potrošne vode jedan je od dokaza da JKP ''Novosadska toplana'' vodi odgovornu i ozbiljnu poslovnu politiku, u interesu svih građana Novog Sada. Javna i javno komunalna preduzeća čiji je Grad osnivač moraju biti u službi opšteg interesa, i ponuditi najkvalitetnije usluge pod najpovoljnijim uslovima. Od preporoda javnog sektora u mnogome zavisi standard svih građana, i zato odlučni nastavljamo da preduzimamo mere racionalizacije i unapređivanja funkcionisanja gradskih preduzeća. JKP ''Novosadska toplana'' treba da posluži kao primer drugima da državno preduzeće ne mora biti gubitaš, već da ima važnu ulogu u razvoju vitalnih sistema grada", istakao je Miloš Vučević i izrazio zadovoljstvo što ozbiljna politika Grada prema JP i JKP pokazuje očigledne rezultate na dobrobit Novosađana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojeftinjuju grejanje i topla voda u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2016

Gradsko veće je Skupštini grada predložilo da se smanji cena grejanja i tople potrošne vode, što nije zabeleženo godinama unazad u Novom Sadu...Cena grejanja će se smanjiti za 5,77 odsto, a tople vode za 6,15 odsto. U zavisnosti od kvadrature stana,  Novosađanima će mesečni računi za grejanje...

Nastavak na Radio 021...

Gas upola jeftiniji, centralno ni za dinar

Izvor: B92, 24.Mar.2016

Beograd -- Potrošači u Novom Sadu verovatno će nešto manje plaćati račune za grejanje I toplu vodu, jer je najavljeno smanjenje cena...Skupština Novog Sada trebalo bi sutra da raspravlja o predlogu gradonačelnika da cena grejanja za potrošače u stambenim jedinicama i poslovnim objektima bude...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.