Urnebesan radni dan američkog ambasadora Godfrija: Posle napornih sastanaka sa ćevapima i knedlama pauza za ručak (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesan "radni dan" američkog ambasadora Godfrija: Posle "napornih sastanaka" sa ćevapima i knedlama pauza za ručak (FOTO/VIDEO)

Ljubav prema našoj kuhinji zapala je za oko i satiričnom sajtu "Njuz" koji je napravio jako gust i naporan dnevni raspored za Godfrija NOVI američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri oduševljen je hranom u Srbiji i koristi svaku priliku da na Tviter okači gurmanluke u kojima uživa. Prvi put je pažnju javnosti privukao kada se prekrstio sa tri prsta u crkvi Ružica, da bi se ubrzo proslavio na društvenim mrežama obilaskom naše zemlje, sa posebnim akcentom na gastronomiju.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Američki ambasador se krsti sa tri prsta: Snimljen u crkvi Ružici, bura na internetu (VIDEO) Na "lajni" Tvitera ređali su se roštilj u Nišu, Indeks sendvič u Novom Sadu, sladoled u Subotici, peglana kobasica u Pirotu... Pauzu od srpskih specijaliteta napravio je za Dan zahvalnosti, tradicionalnom ćurkom. Ljubav prema našoj kuhinji zapala je za oko i satiričnom sajtu "Njuz" koji je napravio jako gust i "naporan" dnevni raspored za Godfrija. Radni dan počinje ratlukom u 7 časova, a završava se laganom večerom u 23 časa. Između je mnoštvo bitnih "sastanaka" sa burekom, baklavom, picom, ćevapima i mnogim drugim poslasticama. Ali, kako primećuju "njuzovci", valja napraviti i pauzu za ručak, pa su je zakazali u 14 časova. Ambasadoru se svidela ova šala pa je na nju odgovorio snimkom sebe kako jede ćevape uz komentar "tačno na vreme".INFOGRAFIKA: Dnevni raspored novog američkog ambasadora @usambserbia u Srbiji https://t.co/oqIhnhO4cz— Njuz Net (@njuznet) December 5, 2019

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.