Uključivanje praznične rasvete odloženo zbog miholjskog leta

Izvor: N1 televizija, 03.Nov.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uključivanje praznične rasvete odloženo zbog miholjskog leta

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd doneo odluku da zbog visokih temperatura, odnosno “miholjskog leta”, odloži početak uključenja dekorativne rasvete za deset dana, javio je Beoinfo.

"Naša dekorativna rasveta je montirana, a narednih dana biće na ulazu u Knez Mihajlovu montirana Kapija Beograda koja će biti posebna atrakcija", rekao je Vesić.

On je dodao da, zbog visokih temperatura odnosno “miholjskog leta” dekorativna rasveta >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << neće biti uključena do 5. novembra, već deset dana kasnije.

Vesić je naveo da je dekorativna rasveta već uključena u Beču i Moskvi, da će 6. novembra biti uključena u Londonu, a 15. novembra u Parizu, kada i u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLOŽENO UKLJUČENJE DEKORATIVNE RASVETE Planovi pomereni zbog visokih temperatura, a evo kada će prestonica zasijati u prazničnom ruhu

Izvor: Blic, 03.Nov.2018

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je “Grad Beograd doneo odluku da zbog visokih temperatura, odnosno “miholjskog leta,” odložži početak uključenja dekorativne rasvete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.