Uhvaćen golub švercer droge: Pokušao 200 tableta ekstazija da prenese preko granice

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen golub švercer droge: Pokušao 200 tableta ekstazija da prenese preko granice

Krijumčari droge su sve lukaviji, međutim, ovaj slučaj prevazilazi čak i Tarantinove filmove!

Pripadnici policijskih snaga u Kuvajtu dugo su pratili i navodili jednog goluba koji je dolazio iz Iraka, sve dok ga nisu uhvatili.

Prema lokalnim novinama Al-Rai, kod osumnjičenog goluba pronađeno je 178 tableta droge ekstazi u vrećici prišivenoj za leđa.

Police catch a pigeon with 200 ecstasy pills hidden in a little backpack pic.twitter.com/vSB9eYtd84 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Golubovi i druge ptice koje se dobro dresiraju jako dugo se koriste u protivzakonitim radnjama. Oni mogu da lete čak dva kilometara u jednom smeru i pritom razvijaju brzinu do 80 kilometara na sat.

Za krijumčare droge izgleda da nema granice kada je dovijanje u pitanju. Tako je na primer, policija nalazila drogu na najverovatnijim mestima, kao što su dečije igračke, voće, kozmetički proizvodi, a i dan danas postoje mule, ljudi koji progutaju nelegalne predmete i supstance i krijumčare ih u svom telu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.