Uhapšeni zbog teških krađa i nedozvoljenog držanja oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog teških krađa i nedozvoljenog držanja oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. T. (33) i B. M. (37), obojica iz Zemuna, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa iznajmlјenog stana na području Stare Pazove u kojem su zatečeni osumnjičeni, policija je pronašla dva pištolјa sa okvirima i 18 metaka.

Po nalogu nadležnog tužioca, M. T. i B. M. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Šidu, uhapsili su M. M. (63), B. S. (31), N. M. (54) i M. V. (46), svi iz Kralјeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dve teške krađe.

Sumnja se da su oni, u januaru, na parkingu benzinske pumpe u blizini naplatne rampe Adaševci, iz kabina kamiona stranih registarskih oznaka, dok su vozači spavali, ukrali torbice sa novcem i mobilnim telefonima.

Policija je u automobilu "opel astra" u kojem su zatečeni osumnjičeni, pronašla alat za obijanje.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti saslušani u nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakistanac pao sa MARIHUANOM

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su K.A. (20), državljanina Pakistana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge. Policija je  noćas, na Autobuskoj stanici u Vranju, kod osumnjičenog pronašla tri kesice u kojima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Prvo pretio radnici kazina nožem, zatim pružao otpor prilikom privođenja

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2019

Policija u Inđiji uhapsila je N. K. (22) iz tog mesta zbog pretnji radnici kazina i napada na policajce, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslov BEOGRAD - Policija u Inđiji uhapsila je N. K. (22) iz tog mesta zbog pretnji radnici kazina i napada na policajce, saopštilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.