Uhapšena braća osumnjičena za trgovinu ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 10:53

Uhapšena braća osumnjičena za trgovinu ljudima

Beogradska policija uhapsila je danas na aerodromu "Nikola Tesla" braću Uroša i Miloša P. osumnjičene za posredovanje u prostituciji i trgovinu ljudima, saznaje Tanjug.
Oni su uhapšeni po poternici raspisanoj na predlog beogradskog Višeg javnog tužilaštva.
Uhapšeni će najpre biti privedeni sudiji za prethodni postupak radi saslušanja o pritvoru, a naknadno će biti zakazano saslušanje kod tužioca. Braća su bila u bekstvu od početka februara ove godine.
Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.
Protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.