Uhapšen zbog prijetnji sinu premijera Zdravka Krivokapića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2021, 17:31

Uhapšen zbog prijetnji sinu premijera Zdravka Krivokapića

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili su V. Z.  iz Podgorice zbog sumnje da je ugrozio sigurnost sina predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića. Hapšenje je obavljeno po nalogu dežurne tužiteljke Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Jelene Protić. Kako je saopšteno iz tužilaštva u Podgorici iz prikupljenih dokaza i obavještenja proizilazi da je osumnjičeni, telefonskim putem poslao oštećenom poruku prijeteće sadržine, „koja je kod njega izazvala osjećaj straha i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Podgoričanin osumnjičen da je pretio Krivokapićevom sinu i ugrozio mu sigurnost

Izvor: Blic, 15.Jun.2021

Velimir Zečević iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je ugrozio sigurnost sina predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Nastavak na Blic...

Uhapšen osumnjičeni za prijetnje Krivokapićevom sinu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2021

PODGORICA - Policija u Podgorici uhapsila je muškarca osumnjičenog da je sinu predsjednika Vlade Crne Gore poslao prijeteću poruku kojom je ugrozio njegovu sigurnost, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.