Izvor: RTV 5, 28.Sep.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen producent filma Nevinost muslimana

"Mogu da potvrdim da je u pritvoru i da će uskoro biti izveden pred sud u Los Andjelesu", rekao je agenciji Frans pres Tom Mrozek iz kancelarije američkog tužioca.
Nakula Basli Nakula je 2010. godine osudjen na 21 mesec zatvora zbog bankarskih pronevera, a uhapšen je juče zato što je prekršio uslovnu slobodu.
Nakula Basli Nakula, čiji je pseudonim Sem Basil, uhapšen je u svom stanu u južnom delu Los Andjelesa.
Prema optužnici iz 2009. godine, on je zajedno sa još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << nekoliko osoba koristio identitet klijenata banke Vels Fargo (Wells Fargo) i pribavio korist od 860 dolara.
Film "Nevinost muslimana" u kojem se izvrgava ruglu prorok Muhamed, izazvao je masovne proteste u muslimanskom svetu, u kojima je poginulo 50 ljudi.

Nastavak na RTV 5...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.