Uhapšen osumnjičeni da je devojku živu zapalio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2020, 18:01

Uhapšen osumnjičeni da je devojku živu zapalio

Uhapšen je R.B. zbog sumnje da je devojku Z.K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi živu zapalio zbog ljubomore 13. jula, a ona je dva dana kasnije preminula od zadobijenih opekotina.

On je nakon par dana skrivanja, juče uhapšen, a danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistvo na svirep način, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, dodala je Bjeloš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
R.B. se sumnjiči da je sačekao žrtvu u zgradi u kojoj je stanovala, prišao joj i polio je benzinom iz kanistera koji je unapred pripremio, a potom je zapalio.

Z.K. je zadobila teške telesne povrede od kojih je preminula 15. jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Beogradu uhapšen osumnjičeni da je djevojku živu zapalio

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2020

BEOGRAD - Uhapšen je R.B. zbog sumnje da je devojku Z.K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi živu zapalio zbog ljubomore 13. jula, a ona je dva dana kasnije preminula od zadobijenih opekotina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.