Uhapšen muškarac koji je preskočio ogradu Bele kuće

Izvor: N1 televizija, 11.Mar.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen muškarac koji je preskočio ogradu Bele kuće

Obezbeđenje Bele kuće uhapsilo je muškarca koji je uspeo da preskoči ogradu i da uđe na travnjak ispred južnog krila sedišta predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Kako se navodi u saopštenju Tajne službe, u vreme incidenta Donald Tramp je bio u Beloj kući.

Ime uhapšenog nije objavljeno, a ističe se da on nije pružao otpor prilikom intervencije pripadnika Tajne službe i da u njegovom rancu nije bilo oružja, preneo je AP.

Odmah je pretražen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i prostor ispred Bele kuće i nije pronađeno ništa što bi predstavljalo bezbednosnu pretnju, stoji u saopštenju.

O incidentu je obavešten ministar za državnu bezbednost Džon Keli.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je preskočio ogradu ispred Bele kuće

Izvor: Radio 021, 11.Mar.2017

Obezbeđenje Bele kuće uhapsilo je muškarca koji je uspeo da preskoči ogradu i da uđe na travnjak ispred južnog krila sedišta predsednika Sjedinjenih Američkih Država...Kako se navodi u saopštenju Tajne službe, u vreme incidenta Donald Tramp je bio u Beloj kući...Ime uhapšenog nije objavljeno,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.