Ubio nakon Big Brothera: Nije mogao podneti da više nije poznat

Izvor: medio.rs, 12.Avg.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio nakon Big Brothera: Nije mogao podneti da više nije poznat

FRANCUZ Francois - Xavier Leuridan ubio se nakon što je izašao iz francuskog Big Brothera. Naime, nije se mogao prilagoditi vanjskom svetu. Život je skončao tako što je izleteo pred automobil na putu, a nakon što je završio ucestvovanje u showu "Secret Story", pao je u tešku depresiju.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

UBIO SE UČESNIK FRANCUSKOG RIJALITIJA, NIJE VIŠE BIO POZNAT

Izvor: Kurir, 12.Avg.2011

PARIZ - Učesnik francuskog rijaliti serijala "Tajna priča" Gzavije Loridan (Xavier Leuridan) izleteo je pred automobil okončavši tako svoj mladi život u 22. godini...Pošto je okončao svoje učešće u rijaliti serijalu "Tajna priča", počeo je da pati od depresije jer nije više bio poznat?!..Njegovi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.