Ubijeno 12 civila u raketnom napadu na drugi po veličini grad u Azerbejdžanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Okt.2020, 11:31

Ubijeno 12 civila u raketnom napadu na drugi po veličini grad u Azerbejdžanu

Dvanaest civila poginulo je u noćnom raketiranju stambene četvrti u mestu Gendže, drugom po veličini gradu u Azerbejdžanu, javile su u petak azerbejdžanske vlasti u novoj eskalaciji sukoba oko Nagorno-Karabaha između azerbejdžanskih snaga i jermenskih separatista. Nekoliko sati pre tog napada azerbejdžanske snage gađale su glavni grad Nagorno-Karabaha, Stepanakert, prenose novinari Frans presa iz tog grada iz koga je većina stanovnika pobegla od obnavljanja neprijateljstava 27....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jerevan odbacuje optužbe Bakua za raketni udar i dvanaest poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2020

JEREVAN - Zvaničnici u Bakuu tvrde da je u jermenskom raketnom napadu poginulo 12 ljudi, a da su desetine ranjene dok traju sukobi oko Nagorno-Karabaha.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.