Ubijen gradonačelnik, radio sa mafijom? VIDEO

Izvor: Mondo, 02.Jul.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen gradonačelnik, radio sa mafijom? VIDEO

Gradonačelnik grada Tanauan na Filipinima Antonio Kando Halili, poznat po prisiljavanju osumnjičenih za dilovanje droge da šetaju ulicama grada, ubijen je danas tokom ceremonije podizanja zastave.

Foto: AP Photo/Bullit Marquez

Ubijen je pred "užasnutim" službenicima i lokalnim liderima.

Gradonačelnik je optuživan da je i sam imao veze sa drogom, navodi AP.

Njega je izgleda pogodio samo jedan metak, dok je, zajedno sa još više od 100 službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i novoizabranih lidera pevao nacionalnu himnu na parkingu ispred gradske skupštine.

Foto: AP/Kirok Alcazar

Napadač je pobegao, kažu policijski zvaničnici i svedoci, prenosi AP.

Rojters navodi da se na društvenim medijima navodno pojavio i snimak pucnjave, napravljen telefonom, na kojem se čuje da je ispaljen jedan pucanj, dok je intonirana himna, a potom se čuje vrištanje i metež.

ŠOK u Belgiji: Gradonačelnik zaklan na groblju

Britanska agencija napominje da verodostojnost snimka za sada nije potvrđena.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ.



Izvor: youtube/ODN

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ubijen gradonačelnik tokom ceremonije podizanja zastave

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2018

MANILA - Gradonačelnik grada Tanauan na Filipinima Antonio Kando Halili, poznat po prisiljavanju osumnjičenih za dilovanje droge da šetaju ulicama grada, ubijen je danas tokom ceremonije podizanja zastave, pred "užasnutim" službenicima i lokalnim liderima...Gradonačelnik je optuživan da je i sam...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.