(UZNEMIRUJUĆ VIDEO): Srušio se helikopter u Južnoj Koreji

Izvor: Press, 18.Jul.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO): Srušio se helikopter u Južnoj Koreji

Svih pet osoba poginulo u helikopteru južnokorejske vatrogasne službe koji se srušio danas u blizini osnovne škole u rezidencijalnom delu grada Gvangdžu.



U izveštajima južnokrejskih medija navodi se da na mestu pada helikoptera nije bilo žrtava, osim što je povređen jedan srednjoškolac od ostataka srušenog helikoptera, koji je zamalo udario obližnju zgradu, javio je Jonhap, preneo je AFP.

Helikopter se srušio u 11.00 časova po lokalnom vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada se vraćao sa misije potrage nestalih žrtava u nesreći feribota u aprilu.

"Pet osoba se nalazilo u helikopteru i svi su poginuli", izjavio je šef lokalne vatrogasne službe Mun Ki-Šik novinarima na mestu nesreće i dodao da se za sada ne zna šta je uzrok nesreće.

Reč je o helikopteru Eurocopter Dauphin 2 sa dva motora, koje proizvodi Erbas.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Srušio se helikopter u centru grada! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2014

Šef lokalne vatrogasne službe Mun Ki-Šik izjavio je da su svih pet osoba, koje su se nalazile u helikopteru, poginule

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.