Izvor: Blic, 11.Jul.2023, 11:00

UZBUNA NA HRVATSKOM PRIMORJU Kupači dobili visoku temperaturu i dijareju, stručnjaci: "Otkrili smo slučajeve OPASNOG VIRUSA"

Da li se širi rotavirus na kupalištima u zapadnom delu Zadra? Ovih dana na društvenim mrežama osvanula je informacija o neobičnoj zarazi među ljudima koji su se kupali na području Borika. Većina pacijenata ima simptome crevne viroze kao što su groznica, dijareja ili povraćanje. Neki kažu da kruži stomačni virus, dok drugi tvrde da se bolesti javljaju zbog fekalnih ispuštanja u more.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sumnja na rotavirus na zadarskoj plaži: Kupači povraćaju i imaju visoku temperaturu

Izvor: Radio 021, 11.Jul.2023

Nakon informacija da se na plažama u zapadnom delu Zadra širi rotavirus, u hotelskom kompleksu na Boriku danas su inspektori Državnog inspektorata.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.