Izvor: Blic, 13.Avg.2022, 09:30

"ULICU DA TI DAJU, JUNAČE!" Ovo je Neno Kaluđerović, čovek koji je ubio monstruma sa Cetinja i sprečio dalji KRVAVI PIR: Evo šta ga dalje čeka (FOTO)

Masovnog ubicu Vuka Borilovića, u krvavom piru na Cetinju, zaustavio je sugrađanin Nenad Kaluđerović, što je i nakon istrage i zvanično potvrđeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija traga za čovekom koji je ubio cetinjskog monstruma, u toku pregovori o predaji, evo šta su Nenadovi zahtevi

Izvor: Luftika.rs, 13.Avg.2022

Od kako se konačno saznalo da policija nije ubila pomahnitalog ubicu sa Cetinja već je to učinio Nenad Kaluđerović, građani mu na društvenim mrežama čestitaju nazivajući ga herojem. Međutim, da li je on u očima pravde spasilac ili samo još jedan ubica?. Nenad je u bekstvu od kako je ubio...

Nastavak na Luftika.rs...

"PREDUZIMAJU SE MERE" Evo šta se dešava sa komšijom za koga se sumnja da je ubio monstruma sa Cetinja (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022

Načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković kazao je u Dnevniku TVCG da Cetinjanin Nenad Kaluđerović, koji je pucao juče na Vuka Borilovića, nije trenutno dospan policiji...Još uvek nije utvrđeno da li je Borilović preminuo od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.