Izvor: Blic, 11.Jan.2021, 19:22

"UGROZIO BEZBEDNOST SAD I PODSTICAO NA NASILJE" Demokrate predstavile rezoluciju o opozivu Trampa

Članovi donjeg doma Kongresa iz redova demokrata predstavili su rezoluciju o opozivu odlazećeg predsednika Donalda Trampa zbog podstrekivanja na nasilan upad u Kapitol prošle nedelje, obećavajući da će podići optužnicu jer su republikanci blokirali njihov potez da formalno pozovu potpredsednika Majka Pensa da mu oduzme vlast na osnovu 25. amandmana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čad Vulf se povlači sa mesta vršioca dužnosti sekretara za unutrašnju bezbednost

Izvor: VOA, 12.Jan.2021, 00:53

Čad Vulf, vršilac dužnosti sekretara za unutrašnju bezbednost, podneće ostavku na tu funkciju. U poruci osoblju - Vulf je rekao da se sa dužnosti povlači u ponoć – uprkos tome što je, kako je precizirao, nameravao da ostane na toj funkciji, objavila je agencija Asošijeted pres (AP). Vulf,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.