U toku prijavljivanje za buduće policajce, 67 slobodnih radnih mesta u Sremu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 15:41

U toku prijavljivanje za buduće policajce, 67 slobodnih radnih mesta u Sremu

U Sremu će posao dobiti 67 policajaca i 9 vatrogasaca, saopštavaju u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U narednom periodu biće odrabani budući vatrogasci koji su se prijavili za pohađanje osnovne obuke pripadnika vatrogasno – spasilačkih jedinica, dok se budući policijaci za pohađanje osnovne policijske obuke mogu prijaviti do 5. juna.

Pravo učešća na konkursu imaju mladići i devojke od 18 do 24 godine starosti sa prebivalištem u Republici Srbije najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godinu dana, završenom srednjom školom u četvorogodišnjem trajanju i vozačkom dozvolom B kategorije. Obuka koja traje do godinu dana sprovodi se u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici u kojoj od 2007. godine stasavaju budući policajci.

U Sremu će tokom narednog perioda biti angažovano 67 policajaca koji će posle prođene obuke odmah dobiti posao i to 15 policajaca, 12 saobraćajnih policajaca i 40 graničnih policajaca.

Detaljnije informacije o konkursu, postupku izbora kandidata za polaznike stručnog osposobljavanja i potrebnoj dokumentaciji mogu se dobiti putem sajta www.mup.gov.rs i www.copo.edu.rs.

U Ministarstvu unutrašnjih polsova ističu da se angažovanjem preko 1.000 policajaca u 27 policijskih uprava u Srbiji putem ovog konkursa pojačava i podmađuje policijski kadar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.