U sudaru vozova u Nemačkoj povređeno 35 osoba

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru vozova u Nemačkoj povređeno 35 osoba

MANHAJM - U sudaru putničkog i teretnog voza u blizini Manhajma, na jugu Nemačke, povređeno je 35 osoba, do kojih su četiri zadobile teže povrede, saopštio je danas nemački železnički opereter Dojče ban. Nesreća se dogodila oko 21.00 časova po lokalnom vremenu nakon koje je iskliznulo pet vagona putničkog voza koji je prevozio oko 250 putnika iz Graca, u Austriji, u nemački grad Sarbriken, u blizini sa granicom sa Francuskom, preneo je AFP. Dojče ban je saopštio da je 14 od 35 povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ljudi hospitalizovano i da su četiri osobe teže povređene. Nakon nesreće izvršena je evakuacija stanice u Manhajmu i ona je potom zatvorena. Teretni voz koji se sudario sa putničkim vozom pripada železničkoj grtupi ERS i putovao je u Mađarsku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru vozova u Nemačkoj 35 povređenih

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2014

U sudaru putničkog i teretnog voza u blizini Manhajma, na jugu Nemačke, povređeno je 35 osoba, do kojih su četiri zadobile teže povrede, saopštio je danas nemački železnički operater Dojče ban...Nakon sudara iskliznulo je pet vagona putničkog voza koji je prevozio oko 250 putnika iz Graca,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.