U samoubilačkom napadu u Avganistanu poginulo pet osoba

Izvor: Press, 08.Okt.2014, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U samoubilačkom napadu u Avganistanu poginulo pet osoba

Najmanje pet osoba je poginulo u eksploziji automobila-bombe u blizini kuće bivšeg šefa policije u južnoj provinciji Helmand, izjavio je portparol provincijske vlade Omar Zvak
Prema Zvakovim rečima, bombaš-samoubica detonirao je eksploziv u atutomobilu u blizini kuće šefa policije u Laškaru Gahu, koji je bio meta napada, preneo je AP.
U eksploziji je poginulo pet osoba, a bivši šef poliicje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i još 18 ljudi je povređeno, rekao je Zvak.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad, ali se sumnja da su napad izveli talibani jer oni često postavljaju bombe na putu ili izvode samoubilačke napade protiv pripadnika avganistanskih snaga bezbednosti i vladinih zvaničnika.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.