U ponedjeljak žalbe Mandića i Kneževića na presudu za „državni udar“

Izvor: Vostok.rs, 18.Okt.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ponedjeljak žalbe Mandića i Kneževića na presudu za „državni udar“

 Miroje Jovanović i Dušan Radosavljević, advokati lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića i funkcionera DF Mihaila Čađenovića, podnijeće u ponedjeljak žalbu Apelacionom sudu na presudu u slučaju pokušaja terorizma na dan izbora 2016. Godine. Ranije su žalbu predali, ispunjavajući rok od 15 dana, i advokati Nikola Bulatović, Dražen Medojević i Nikola Medojević. Pisani otpravak presude osuđenim liderima tog političkog saveza stigao je prije nekoliko dana na njihovu adresu i advokatski tim je u završnoj fazi pripremanja žalbe. Zakonski rok za predaju žalbe na presudu je 15 dana od dana dobijanja pismene presude, prenosi IN4S. Sudija Suzana Mugoša više od četiri mjeseca pisala je presudu u slučaju „državni udar“.
Kada su u pitanju očekivanja, iz DF-a su kazali da ne očekuju mnogo od Apelacionog suda. „Iskreno, ne znamo šta da očekujemo, iscrpićemo sva pravna sredstva, ali kao što smo više puta kazali u državi gdje se politički protivnici proganjaju, teško možemo očekivati pravdu“, rečeno je Standardu iz vrha DF-a.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.