U oktobru prva zajednička vojna vežba BiH i Srbije nakon rata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Sep.2021, 17:07

U oktobru prva zajednička vojna vežba BiH i Srbije nakon rata

Ministri odbrane Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH) Nebojša Stefanović i Sifet Podžić najavili su 10. septembra da će oružane snage dve zemlje u oktobru održati zajedničku vežbu na planini Manjača u BiH. Kako je prenelo Ministarstvo odbrane, oni su tokom sastanka u Beogradu ocenili da bilateralna saradnja u oblasti odbrane beleži pozitivan trend i da je značajna za unapređenje ukupne regionalne saradnje. "Takva vrsta saradnje u regionu mora da postoji, jer samo na takav način možemo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U oktobru prva zajednička vojna vežba Srbije i BiH nakon rata

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2021

Ministri odbrane Srbije i Bosne i Hercegovine (BiH) Nebojša Stefanović i Sifet Podžić najavili su da će oružane snage dve zemlje u oktobru održati zajedničku vežbu na planini Manjača u BiH.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.