U napadima u Pakistanu poginula tri policajca i šest ranjeno

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadima u Pakistanu poginula tri policajca i šest ranjeno

Pakistanski zvaničnici saopštili su danas da su u oružanom napadu poginula tri policajca i dodali da je u drugom samoubilačkom napadu povređeno šest osoba od kojih tri kineska inženjera.

Oružani napadači otvorili su vatru na policijski kontrolni punkt u pakistanskoj provinciji Balistan gde su stradala tri policajca.

U drugom samoubilačkom napadu u provinciji Balučistan povređeno je šest osoba, među kojima tri kineska inženjera, navele su lokalne vlasti.

Pakistanski pobunjenci skoro svakodnevno izvode napade, posebno na pripadnike snaga bezbednosti. Većinu pobunjenika čine talibanske grupe kao i drugi islamistički ekstremisti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pakistan: U napadima troje mrtvih, šest ranjenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Avg.2018

Pakistanski zvaničnici saopštili su danas da su u oružanom napadu poginula tri policajca i dodali da je u drugom samoubilačkom napadu povređeno šest osoba od kojih tri kineska inženjera.   Oružani napadači otvorili su vatru na policijski kontrolni punkt u pakistanskoj provinciji Balistan gde...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.