U napadima u Iraku poginulo 26 ljudi

Izvor: RTS, 30.Sep.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadima u Iraku poginulo 26 ljudi

U seriji bombaških napada u Iraku poginulo je najmanje 26 ljudi. Meta su bila šiitska naselja i snage bezbednosti.

Najmanje 26 osoba poginulo je u seriji bombaških napada širom Iraka, saopštili su zvaničnici.

Pobunjenici su izveli niz koordiniranih napada u više gradova širom zemlje, a meta su bila šiitska naselja, kao i snage bezbednosti, prenosi AP.

U četiri samoubilačka napada u Tadžiju, 25 kilometara severno od Bagada, najmanje 12 osoba je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poginulo.

U Bagdadu je ubijen jedan policajac. Poginuo je i jedan civil u eksploziji automobila bombe.

Na jugu zemlje, u Kutu, dva policajca su poginula u ekploziji bombe. Na području Bakube, oko 60 kilometara severno od Bagdada, dva policajca su poginula u eksploziji automobila bombe, dok je jedan civil poginuo u mestu Han Beni Saad.

U talasu napada povređeno je najmanje 94 ljudi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irak - novi bilans: U seriji napada najmanje 32 žrtve

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2012

Najmanje 32 ljudi, od kojih većina pripadnika snaga bezbednosti, poginulo je, a 104 osobe su ranjene u talasu napada koji su u nedelju izvršeni u više gradova u Iraku, najnoviji su podaci bezbednosnih i bolničkih izvora. Najveći broj žrtava registrovan je u Bagdadu i njegovom regionu. U Bagdadu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U napadima u Iraku poginulo 32 ljudi

Izvor: RTS, 30.Sep.2012

U seriji bombaških napada u Iraku poginulo je najmanje 32 ljudi. Meta su bila šiitska naselja i snage bezbednosti...U seriji današnjih koordinisanih bombaških napada širom Iraka poginulo je 32 ljudi, saopštili su zvaničnici, a preneo AP...Pobunjenici su izveli niz koordiniranih napada u više...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.