U eksploziji francuske livnice povređeno 46 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2009, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji francuske livnice povređeno 46 osoba

REN - U eksploziji koja se danas dogodila u livnici na zapadu Francuske povređeno je najmanje 46 osoba, od kojih jedna teže, saopštili su vatrogasci.

Nesreća se dogodila oko podne u livnici Kornij-Avar u Normandiji a izazvana je, prema izjavama vatrogasaca, eksplozijom "pregrejane grudve prašine". U tom trenutku je u poseti livnici bilo oko 50 turista.

Većina ljudi je zadobila lakše opekotine ili trovanje od požarnih gasova i ukazana im je pomoć na licu mesta, dok je jedna osoba koja je teže povređena prebačena u bolnicu, rekli su isti izvori.

Na mestu nesreće stigla su brojna kola hitne pomoći i oko šezdeset vatrogasaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksploziji u livnici povređeno 46 osoba

Izvor: Mondo, 31.Jul.2009

Najmanje 46 osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u eksploziji koja se dogodila u livnici na zapadu Francuske u petak.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.