U avionu, zbog turbulencija, povredjeno 10 ljudi

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avionu, zbog turbulencija, povredjeno 10 ljudi

Deset ljudi zadobilo je povrede, neki i prelome kostiju, za vreme jakih turbulencija koje su zahvatile aviona na letu London - Los Andjeles, zbog čega je letelica preusmerena ka kanadskom gradu Montrealu.

Predstavnica "Junajtid erlajnza" Sara Mesijer rekla je da je u utorak na letu 935 prijavljena žestoka turbulencija iznad Atlantskog okeana i da je avion sleteo u Montreal.

U toj avio-kompaniji kažu da je zbog povreda, lekarska pomoć pružena devetorici putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i jednom članu posada. Nijedna od povreda nije opasna po život, preneo je AP.

Avion "boing 777" je na aerodromu u Montrealu pregledan zbog eventualnih oštećenja, a putnici su prevezeni u Los Andjeles drugim avionom koji je po njih došao iz Čikaga.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.