Izvor: RuskaRec.ru, 20.Apr.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Siriji poginuo ruski vojni savetnik

Ruski oficir koji je obučavao sirijsku vojsku sprečio je teroriste da se probiju u stambenu četvrt preuzevši na sebe komandu sirijskim snagama.
Oficir je u borbi smrtno ranjen, kaže se u saopštenju Ministarstva odbrane RF i navodi da će Sergej Bordov biti posthumno odlikovan.
Ministarstvo odbrane takođe je demantovalo informacije koje je objavila agencija Reuters o pogibiji dvojice ruskih vojnika u Siriji, nazivajuži >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << takvu „vest“ još jednom dezinformacijom. 
Ranije je zvanični predstavnik vojnog resora general-major Igor Konašenkov naglasio da niko od poimence spomenutih „poginulih“ vojnika u tekstu britanske agencije o navodnim umanjenim gubicima ruske vojske u borbama za Palmiru nije pripadnik OS RF u Siriji, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.