U SAD odobrena treća doza Pfizera za starije i zdravstveno rizične

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2021, 09:39

U SAD odobrena treća doza Pfizera za starije i zdravstveno rizične

Američka Uprava za hranu i lijekove (FDA)odobrila je davanje treće doze vakcine BioNTecha/Pfizera protiv COVID-19, takozvanog boostera, za starije građane i mlađe koji su ugroženi zbog svog zdravstvenog stanja ili su zbog posla najizloženiji mogućoj zarazi. FDA je odluku objavio u srijedu navečer 22. septembra, a prošle sedmice je to preporučio stručni savjet agencije. To znači da se stariji od 65 godina i mlađi koji su smatraju najizloženijima riziku zbog zdravlja ili zanimanja mogu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SAD odobrile treću dozu vakcine protiv kovida-19 za najugroženije grupe

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2021

Američka agencija za hranu i lekove (FDA) odobrila je primenu treće doze vakcine Fajzer/Biontek protiv kovida-19, takozvanog "boostera", kod starijih građana, ali i mlađih, koji su ugroženi zbog svog zdravstvenog stanja ili su zbog posla najizloženiji mogućoj zarazi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.