U Južnoj Koreji 25 novih slučajeva koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2020, 11:01

U Južnoj Koreji 25 novih slučajeva koronavirusa

U Južnoj Koreji prijavljeno je još 25 novih slučajeva zaraženih koronavirusom u poslednja 24 časa, uz nastavak izbijanja manjih žarišta zaraze u zemlji, javili su danas zvaničnici.

Korejski Centar za kontrolu i prevenciju bolesti saopštio je da je sa danas prijavljenim zaraženim ukupan broj slučajev koronavirusa u zemlji je 11.190 i 266 umrla. Kako je navela agencija 10.213 od tog broja se oporavilo i pušteno je iz karantina.

Od novih 25 pacijenata 17 su lokalno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zaraženih a ostalih osam je stiglo iz inostranstva.

Južna Koreja ublažila je veliki deo svojih strogih propisa socijalnog distanciranja početkom maja pre nego što je registrovan nagli porast broja zaraženih povezano sa noćnim klubovima u kvartu zabave Itaevon u Seulu. Zdravstvene vlasti potvrdile su ukupno 224 slučajeva vezanih za te klubove zaključno sa današnjim danom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.