U Grčkoj stradala dva migranta u nesreći kod granice s Turskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grčkoj stradala dva migranta u nesreći kod granice s Turskom

Grčka policija saopštila je večeras da su dva migranta poginula i jedan je povređen na severoistoku zemlje gde ih je udario lokalni voz.

Policija u Aleksandrupolisu navela je da je voz na relaciji Aleksandrupolis-Ormenio duž grčko-turske granice udario tri osobe koje su išle prugom, od kojih su dve poginule, a jedna povređena.

Nesreća se dogodila u dva odvojena incidenta, ali je uzrok isti voz. Mašinovođa je prvo prijavio jednu nesreću u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su udarena dva migranta od kojih je jedan stradao, a drugi povređen, nastavio je put i pregazio treću osobu.

Migranti često prelaze granicu s Turskom i onda u Grčkoj idu pešice prugom tokom noći.

Nacionalnost i identiteti migranata nisu saopšteni.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka, isti voz usmrtio dvojicu migranata

Izvor: RTS, 21.Jul.2018

Dvojica migranata izgubila su život u odvojenim incidentima kada je na njih naleteo isti lokalni voz na severoistoku Grčke. . Policija u gradu Aleksandropolisu saopštila je da je voz na relaciji Aleksandropolis-Ormenio udario...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.