U Epstajnovom sefu lažni saudijski pasoš, keš i dijamanti

Izvor: B92, 15.Jul.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Epstajnovom sefu lažni saudijski pasoš, keš i dijamanti

Federalni tužioci su saopštili da su pretresom kućnog sefa finansijera Džefrija Epstajn pronađeni lažni saudijski pasoš, gomila novca i desetine dijamanata.

Epstajn je optužen za seksualnu trgovinu maloletnim devojkama,

Pomoćnik američkog tužioca Aleks Rozmiler otkrio je na ročištu o utvrđivanju eventualne kaucije za Epstajna da je pasoš izdat 80-ih godina sa Epstajnovom fotografijom, ali na drugo ime.

Oni su, takođe, pomenuli misteriozni nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijskih podataka.

Tužioci su ranije naveli da su federalni agenti pronašli niz golišavih fotografija tokom racije na Epstajnovu kuću nakon njegovog hapšenja.

Sudija Ričard Birmen izjavio je ranije u ponedeljak da će verovatno odlučiti u četvrtak da li će Epstajn biti oslobođen i čekati suđenje u kućnom pritvoru u svojoj kući na Menhetnu.

Na ročištu, američki okružni sudija Birmen rekao je da će verovatno objaviti svoju odluku u 18. jula u 9.30 časova, rekavši da mu je potrebno više vremena da prouči materijale koji su dostavljeni, preneo je Rojters.

Epstajn (66) se izjasnio da nije kriv i sada se nalazi u zatvoru u donjem Menhetnu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.