Tužilaštvo odredilo zadržavanje do 48 sati osumnjičenom za masovno ubistvo kod Beograda

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023, 20:02

Tužilaštvo odredilo zadržavanje do 48 sati osumnjičenom za masovno ubistvo kod Beograda

Više javno tužilaštvo u Smederevu odredilo je U.B. iz Dubone, osumnjičenom za ubistvo osmoro ljudi i ranjavanje 14 osoba, zadržavanje od 48 sati i u tom roku biće saslušan, objavljeno je na sajtu tog tužilaštva. U saopštenju VJT u Smederevu navodi da je U.B. 4. maja osumnjičen da je u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja ubio osmoro, a 14 osoba povredio. Tužilaštvo je saopštilo da je u prostorijama koje je osumnjičeni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo saslušanje U. B. koji je počinio masakr kod Mladenovca

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 09:14

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu počelo je saslušanje osumnjičenog za ubistvo osam osoba i ranjavanje četrnaest u selima kod Mladenovca i Smedereva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.