Izvor: Pančevac-online.com, 05.Maj.2023, 18:30

ODREĐENO ZADRŽAVANJE UROŠU B. IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret

Uroš B. (21) uhapšen je jutros nakon što je, kako se sumnja, izvršio masakr u selima Malo Orašje i Dubona u okolini Mladenovca, kada je pobio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu! On je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u […] The post ODREĐENO ZADRŽAVANJE UROŠU B. IZ MLADENOVCA: Evo šta mu se sve stavlja na teret appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Osumnjičenom za pucnjavu kod Mladenovca određen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

SMEDEREVO - Osumnjičeni za pucnjavu u okolini Mladenovca, u kojoj je ubijeno osam osoba, a ranjeno 14, doveden je danas u Policijsku upravu Smederevo i određeno mu je zadržavanje od 48 sati i u tom roku će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Smederevu na saslušanje, rečeno je Tanjugu u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.