HEROJSKI ČIN DEČAKA IZ ORAŠJA: Bacio se preko starijeg brata da ga zaštiti, pa primio smrtonosni metak

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:18

HEROJSKI ČIN DEČAKA IZ ORAŠJA: Bacio se preko starijeg brata da ga zaštiti, pa primio smrtonosni metak

U Malom Orašju Blažić je ubio pet osoba, uzrasta od 15 do 25 godina.

Uroš Blažić (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je nakon opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja.

U Malom Orašju ubio je pet osoba, uzrasta od 15 do 25 godina.

Kako kažu meštani Orašja jedan dečak koji je nastradao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rafalnoj paljbi pomahnitalog Uroša bacio se hrabro preko svog starijeg brata koji je bio pored njega.

- Dečak je, iako tako mali, shvatio o čemu se radi i bez razmišljanja u trenutku se bacio na pištolj i primio metak umesto brata. Samo se srušio na pod kod spomenika - kaže meštanin sela.

Podsetimo, Blažić je pucao na tri lokacije: u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sejao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude.

Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni centar u stabilnom su stanju posle ukazane lekarske pomoći.

Ovaj masakr desio se samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MALI DEČAK HEROJSKI PRIMIO METAK: Poginuo na ovaj način da bi spasio starijeg brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

U Malom Orašju ubio je pet osoba, uzrasta od 25 do 15 godina...Kako se nezvanično saznaje, dečak koji je poginuo se bacio ispred brata kako bi njega spasio dok je ubica iz Mladenovca pucao po nedužnim ljudima...Uroš Blažić (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.