MALI DEČAK HEROJSKI PRIMIO METAK: Poginuo na ovaj način da bi spasio starijeg brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 13:16

MALI DEČAK HEROJSKI PRIMIO METAK: Poginuo na ovaj način da bi spasio starijeg brata

U Malom Orašju ubio je pet osoba, uzrasta od 25 do 15 godina.

Kako se nezvanično saznaje, dečak koji je poginuo se bacio ispred brata kako bi njega spasio dok je ubica iz Mladenovca pucao po nedužnim ljudima.

Uroš Blažić (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je jutros posle 9 sati opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako za Kurir kažu meštani Orašja jedan dečak koji je nastradao u rafalnoj paljbi pomahnitalog ubice bacio se hrabro preko svog starijeg brata koji je bio pored njega.

- Dečak je, iako tako mali, shvatio o čemu se radi i bez razmišljanja u trenutku se bacio na pištolj i primio metak umesto brata. Samo se srušio na pod kod spomenika - kaže sagovornik i meštanin sela.

Podsetimo, pucao je na tri lokacije - u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sejao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju posle ukazane lekarske pomoći. Ovaj masakr desio se samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Masovni ubica iz Mladenovca hapšen i ranije, a u dosijeu ima DVA OZBILJNA dela

Izvor: Blic, 05.Maj.2023

Uroš Blažić je uhapšen jutros kada je u selima Orašje i Dubona kod Mladenovca ubio 8 osoba a ranio 14, a kako saznaje "Blic", Blažić ima dva ozbiljna krivična dela u dosijeu.

Nastavak na Blic...

Masovni ubica iz Mladenovca ostaje iza rešetaka: Ubio osmoro ljudi, ranio još 14, oteo taksistu...

Izvor: B92, 05.Maj.2023

Uroš B. (21) uhapšen je jutros nakon što je izvršio masakr u selima u okolini Mladenovca, kada je ubio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu...On je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati,...

Nastavak na B92...

"SAKRILA SE U ŠUPU I ZVALA POLICAJCE, ONI SU JOJ REKLI KAKO DA PREŽIVI" Jeziva priča o masakru u Orašju: "Nemanjina sestra je bila na mestu gde joj je Uroš ubio brata"

Izvor: Blic, 06.Maj.2023, 08:23

Nemanja S. mladić iz Malog Orašja, jedna je od prvih žrtava ubice iz Mladenovca Uroša Blažića, a njegova sestra gledala je kako joj Uroš Blažić ubija brata. Ipak, devojka je uspela da se spasi pred rafalom ubice, tako što je pobegla u šupu i pozvala policiju, koja joj je dala instrukcije kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.