Tužba i razvod braka zbog predsednika!

Izvor: Mondo, 22.Feb.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužba i razvod braka zbog predsednika!

Turski vozač kamiona podneo je tužbu protiv svoje supruge zbog uvreda na račun predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, javili su danas mediji.

Foto: Murat Cetinmuhurdar/Presidential Press Service, Pool via AP

Ali D. (40), koji je oženio G.D. pre tri godine, upozorio je suprugu više puta da ne psuje predsednika kada god se on pojavi na televiziji, piše list "Jeni safak".

Supruga ga nije poslušala i rekla mu je da tuži ako mu se ne sviđa.

Muž >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pribeležio sve "uvrede" na račun predsednika kao dokaz za prijavu protiv žene kod tužioca u Izmiru. Za sada nije jasno da li će slučaj doći pred sud.

"Stalno sam joj govorio da to ne radi i da je naš predsednik dobar čovek i da je učinio dobre stvari za Tursku", rekao je Ali D, piše list.

Ali njegova žena nastavila je da vređa Erdogana ili bi odmah menjala kanal ako se on pojavi na televizoru.

"Čak i da se radi o mom ocu i da je on vređao predsednika ja to ne mogu da oprostim i reagovao bih na isti način", rekao je suprug, prenosi AFP.

Zauzvrat, 38-godišnja supruga pokrenula je postupak za razvod braka.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena psovala Erdogana, muž je tužio

Izvor: B92, 22.Feb.2016

Istanbul -- Turski vozač kamiona podneo je tužbu protiv sopstvene žene jer je uvredila turskog predsednika Redžepa Erdogana, objavili su provladini mediji, prenosi AFP...Ali D. (40), u braku sa G. D. već tri godine, upozorio je svoju ženu više puta da ne psuje Erdogana kad god se pojavi na televiziji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.