Žena psovala Erdogana, muž je tužio

Izvor: B92, 22.Feb.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena psovala Erdogana, muž je tužio

Istanbul -- Turski vozač kamiona podneo je tužbu protiv sopstvene žene jer je uvredila turskog predsednika Redžepa Erdogana, objavili su provladini mediji, prenosi AFP.

Ali D. (40), u braku sa G. D. već tri godine, upozorio je svoju ženu više puta da ne psuje Erdogana kad god se pojavi na televiziji, navodi list "Jeni Safak".

Međutim, njegova žena se oglušila o upozorenje i rekla: „Snimi i podnesi tužbu“. Jasno je da nije očekivala da će to stvarno uraditi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Muškarac je zaista snimio "uvrede“ svoje supruge i priložio ih na sudu kao dokaz.

Kako se navodi, nije odmah bilo jasno da li će slučaj otići na sud.

"Upozoravao sam je, pitao je zbog čega to radi. Naš predsednik je dobra osoba, koja radi dobre stvari za Tursku“, navodi Ali D. za provladin list "Jeni Safak“.

Njegova supruga je umesto toga "nastavila da vređa Erdogana ili samo promenila kanal kad god bi se on pojavio na televiziji“.

"Čak i da moj otac opsuje i uvredi predsednika neću mu oprostiti i žaliću se“, dodao je on.

List navodi da je zauzvrat 38-godišnja supruga podnela zahtev za razvod braka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužio svoju ženu jer je psovala Erdogana

Izvor: Radio 021, 22.Feb.2016

Turski vozač kamiona podneo je tužbu protiv sopstvene žene jer je uvredila turskog predsednika Redžeba Erdogana, objavili su provladini mediji...Ali D. (40), u braku sa G. D. već tri godine, upozorio je svoju ženu više puta da ne psuje na Erdogana kad god se pojavi na televiziji, navodi list "Jeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.