Tripoli: NATO pogodio bolnicu

Izvor: TvojPortal.com, 10.Maj.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripoli: NATO pogodio bolnicu

(vesti online) Avioni NATO-a bombardovali su prošle noći Tripoli, glavni grad Libije, a na meti su bili državni objekti, kažu očevici i libijski zvaničnici. Severnoatlantska alijansa je izvela najžešći napad na Tripoli u poslednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << nedelja i gađala je najmanje četiri mete. Libijski zvaničnici su saopštili da je u napadima povređeno četvoro dece.



Osam eksplozija odjeknulo je rano jutros u Tripoliju dok su grad u niskom letu nadletali mlazni avioni. Prema rečima očevidaca, pogođena je zgrada koju koristi vojna obaveštajna agencija, a zvaničnici kažu da je na meti bilo i zdanje koje ponekad koriste libijski poslanci.
"Dvoje od četvoro povređene dece je u teškom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi u bolnici", rekao je jedan neimenovani zvaničnik, javio je Rojters.Ostatak vesti pročitajte na linku

natoLibijaGadafitripoliAvijacijabolnica

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.