Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri ruske komedije koje će vas razgaliti u vrelim letnjim danima

Pet nevesta (Pяtь nevest)  Dobar i iskren film, koji će vas nasmejati do suza, komedija snimljena u maniru starih dobrih sovjetskih filmova. Dirljive devojačke svađe, seoski humor, domaća votka i atmosfera pobede iz četrdeset pete, vremena kada su svi želeli da žive i vole.
Romantika, leto i seoske devojke željne ljubavi. Eto zašto se u najkraćem film svima dopada.

O čemu razgovaraju muškarci? (O čem govorяt mužčinы?) Upoznajte se sa odličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ruskim humorom! O čemu razgovaraju muškarci? O ženama, naravno. Pričaju u stvari i o poslu, novcu, automobilima, fudbalu, ali, ipak, o ženama najviše.
Jedno je sigurno, iz tih razgovora mnoge žene saznaće nešto novo o sebi...
Postoji i drugi deo filma „O čemu još razgovaraju muškarci?”

Ljubav-šargarepa (Lюbovь-Morkovь) Bračni par Andrej i Marina zakleli su se na venčanju jedno drugom na večnu ljubav. Srast se vremenom gubi, a oni se sve više svađaju oko sitnica, a sve manje vremena provode zajedno...
Ostaje pooslednja nada za spas braka, razgovor sa porodičnim psihologom. Doktor, međutim, ne leči porodične odnose tradicionalnim metodama. Ujutro se bude kod kuće, ali sa promenjenim ulogama. Sada moraju da nauče da prihvate telo i želje onog drugog kao svoje...

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.