Tri osobe poginule dok su crtale grafite po vozu u Portugalu

Izvor: Blic, 09.Dec.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule dok su crtale grafite po vozu u Portugalu

Tri osobe poginule su u Portou dok su crtale umetničke grafite na vagonu jednog voza jer nisu primetile drugi voz koji im je išao u susret i udario ih, preneli su danas portugalski mediji.

Mediji su dodali da se nesreća dogodila u ponedeljak uveče na železničkoj stanici blizu aerodroma u luci Porto.

Vatrogasne službe koje su došle na lice mesta navele su da je grupa mladih umetnika crtala grafite na vozu kad se dogodila nesreća.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginuli dok su crtali grafite na vozu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2015

Tri osobe poginule su u Portou dok su crtale umetničke grafite na vagonu jednog voza jer nisu primetile drugi voz koji im je išao u susret i udario ih, preneli su danas portugalski medijiMediji su dodali da se nesreća dogodila u ponedeljak uveče na železničkoj stanici blizu aerodroma u luci Porto...Vatrogasne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.