Tramp upozorio: Sklanjajte se Irmi s puta, za stvari ne brinite, zamenjive su

Izvor: BKTV News, 10.Sep.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp upozorio: Sklanjajte se Irmi s puta, za stvari ne brinite, zamenjive su

Predsednik SAD-a Donald Tramp upozorio je sinoć sve ljude koji se nađu na predviđenoj putanji uragana Irma da se moćnoj oluji "sklanjaju s puta".

On je građanima poručio i da ne brinu za svoje stvari jer su "stvari zamenjive, ali životi nisu". Bezbednost je, istakao je on, na prvom mestu, prenosi AP.

Tramp je rekao i da zemlja žali za onima koje je snažna oluja usmrtila na svom sedmodnevnom putu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iznad Kariba, sejući za sobom smrt i uništenje.

Istakao je da su SAD spremne koliko je to moguće za tako monstruoznu oluju kakva je Irma. Predsednik SAD je to rekao na sastanku Kabineta u predsedničkoj rezidenciji u Merilendu.

Inače, više od 50.000 ljudi na Floridi traži zaklon u školama, skloništima i crkvama pred uraganom Irma koji se približava toj američkoj saveznoj državi.

Na Floridi su juče otvorena skloništa pod pokroviteljstvom vlade, dok su zvaničnici upozorili 6,3 miliona stanovnika da se moraju evakuisati, prenosi AP.

#Hurricane_Irma: #When will the storm #make_landfall in #Florida? https://t.co/xE3wm3bkuY via @usatoday

Očekuje se da će se uragan danas spustiti na Floridu, pa su se neki stanovnici sklonili u hotele, kod prijatelja ili rodbine, dok su neki krenuli ka skloništima.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tramp: Sklanjajte se Irmi s puta, za stvari ne brinite

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2017

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je sinoć sve ljude koji se nađu na predviđenoj putanji uragana Irma da se moćnoj oluji "sklanjaju s puta" i da ne brinu za svoje stvari jer su "stvari zamjenjive, ali životi nisu"...Bezbjednost je, poručio je on, na prvom mjestu, prenosi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.